Για όλες τις τηλεφωνικές παραγγελίες δωρεάν η αντικαταβολή! Καλέστε μας στο 2111841786.
Δωρεάν μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες άνω των 20 ευρώ και βάρους εως 30 κιλα. Δωρεάν service για ένα έτος για παραλαβή απο το κατάστημα

Επισκευή-Service Ποδηλάτου

Η πιο αξιόπιστη και φθηνότερη επισκευή-service ποδηλάτου στην Αθήνα με γνήσια ανταλλακτικά στις καλύτερες τιμές είναι στο BalkBikes.

Εάν μένετε στις περιοχές "Αθήνα Κέντρο", "Κυψέλη", "Πατήσια", "Γαλάτσι", "Νέα Φιλαδέλφεια", "Νέα Ιωνία", "Σεπόλια", "Αμπελόκηποι" τότε

Εκτώς από οικονομικές τιμές, με κόστος μόνο 5 Ερχόμαστε στο χώρο σας, παραλαμβάνουμε το ποδήλατό σας και σας το επιστρέφουμε επισκευασμένο. Το ελάχιστο κόστος της συνολικής επισκευής είναι 25 και πριν την παραλαβή θα πρέπει να μας αποστείλετε μια φωτογραφία του ποδηλάτου με viber η  email για να γίνει μια πρώτη εκτίμηση.

Αναλαμβάνουμε αναπαλαιώσεις παλαιών ποδηλάτων, ηλεκτροστατική βαφή σκελετού, αντικατάσταση αναλώσιμων μερών όπως λάστιχα και τακάκια.

Αναλαμβάνουμε επίσης αναβαθμίσεις ποδηλάτων. Αναβαθμίζουμε το σύστημα ταχυτήτων, το σύστημα φρένων ή τις αναρτήσεις του ποδηλάτου σας είτε αυτό είναι ποδήλατο βουνού είτε ποδήλατο δρόμου. 

Επικοινωνήστε στο 2111841786.